- Foto: Scanpix

Lagerbäck avslöjar: "Jag har startelvan i hjärtat"

Efter att måndagens träning med Nigeria var slut passade förbundskaptenen Lars Lagerbäck på att avslöja att han redan valt sina elva startspelare mot Argentina.- Jag har startelvan i hjärtat, säger Lagerbäck.


SYDAFRIKA. VM-temperaturen höjs konstant och blir allt mer starkare. Nu väljer även Nigerias förbundskapten Lars Lagerbäck att bidra till det stekheta förhandssnacket genom att avslöja att han har sin startelva klar till VM-premiären mot Argentina på lördag.

- Jag har en klar idé för mig om startelvan, men det är några dagar kvar att träna och man vet aldrig vad som händer med skador. Men så klart, jag har startelvan i hjärtat, säger Lagerbäck till nigierianska Complete Sports.

Tråkigt, för Lagerbäck och Nigeria, är dock att den stora stjärnan John Obi Mikel har tvingats lämna truppen på grund av en skada som inte vill släppa. Lagerbäck är givetvis besviken över beskedet.

- Jag hade älskat att ha med honom i truppen och jag är så klart inte nöjd. Men det är sån fotbollen är, förklarar Lagerbäck bittert.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!