Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Portugals mardrömsbesked: Nani missar VM

- 08/06/2010, 17:37 -

Scanpix

Ännu en storstjärna tvingas stå över VM. Portugals mittfältare Nani missar mästerskapet på grund av en axelskada.

SYDAFRIKA. Den ena stjärnan efter den andra har den senaste veckan tvingats lämna återbud till VM på grund av skada. Nyckelspelare som Michael Essien, Michael Ballack, John Obi Mikel och Rio Ferdinand har alla lämnat sina VM-trupper.

Nu slår sig även Manchester Uniteds 23-årige kvicksilver Nani in i skaran. Portugisen lämnar landslagstruppen i och med en allvarlig axelskada, som han ådrog sig förra fredagen.

"Vi kan konstatera att hans fysiska status inte är tillräckligt bra för att kunna vara med i VM", säger Portugals fotbollförbund i ett uttalande.

Nani väntades finnas med i Portugals startelva och hans skada är naturligtvis ett stort bakslag för förbundskaptenen Carlos Quieroz.

Förutom de nämnda spelarna ovan riskerar även Hollands Arjen Robben och Elfenbenskustens Didier Drogba att missa VM på grund av snöpliga skador.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24