Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mirakeldoktor ska rädda Robbens VM

- 08/06/2010, 18:14 -

Scanpix

Nyligen fick Arjen Robben det tråkiga beskedet att hans skada var en sträckning som håller honom borta från spel i upp till sex veckor. Men nu kan holländarens VM räddas - tack vare en 76-årig mirakeldoktor.

ROTTERDAM. Det var i lördags som Hollands storstjärna Arjen Robben fick linka av planen i vänskapslandskampen mot Ungern. En läkarundersökning kort därefter visade att 26-åringen åkt på en sträckning.

Beskedet är extra dystert för Robben då sträckningen innebär att han med största sannolikhet blir borta från spel mellan fyra och sex veckor. Därmed missar han hela VM, fast kanske kan 76-årige mirakeldoktorn Dick van Toorn från Rotterdam ändra på den saken.

Enligt De Telegraph är Robben på plats i den holländska staden och har inlett behandlingen, där van Toorn bland annat drar ut den sträckta muskeln. Bayern München-stjärnan får även göra en hel del styrkeövningar i doktorns hemmabyggda gym.

- Jag jobbar dag och natt för att kunna spela VM. Jag kommer att kämpa tills jag faller ihop, säger Robben.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24