Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bekräftat: Robben missar premiärmatchen

- 08/06/2010, 21:11

Scanpix

Arjen Robben tvingas stå över inledningsmatchen i VM mot Danmark. Nu finns det farhågor om att holländaren kan komma att missa hela gruppspelet, trots mirakelbehandlingen i Rotterdam.

SYDAFRIKA. Nyheter24 skrev nyligen om den 76-årige mirakeldoktorn Dick van Toorn, som med hjälp av ovanliga behandlingsmetoder skulle göra Arjen Robben spelklar till VM.

Men det ser ut som att van Toorn inte lyckats fullt ut då Bayern München-stjärnan nu tvingas stå över premiärmatchen mot Danmark om sex dagar. Faktum är att holländaren kan komma att missa hela gruppspelet.

- Hans skada är allvarlig och jag vet inte när han träna igen. Vi kommer att hålla ögonen öppna för att följa hans utveckling. Vi vill inte ta några risker. Vårt mål är satt gå så långt i turneringen som möjligt för att låta Arjen spela med oss under fotbolls-VM, säger Hollands förbundskapten Bert van Marwijk enligt TT.

Förutom Danmark möter Holland även Kamerun och Japan i gruppspelet.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24