Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Spaniens glädjebesked: Iniesta kan spela VM

- 09/06/2010, 18:17

Scanpix

Skador på stjärnspelare har kommit på löpande band inför VM, men nu är det äntligen dags för ett glädjebesked. Andrés Iniesta, som fick linka av planen i VM-genrepet mot Polen, kan delta i mästerskapet trots en lårskada.

SYDAFRIKA. Det var i tisdags som Spanien manglade sönder Polen med hela 6-0. En av planens bästa spelare var Barcelonas mittfältare Andrés Iniesta, som såg ut att vara i kanonform inför VM.

Men den avige spanjoren fick dessvärre kliva av planen med en lårskada. Först befarades det värsta: Iniesta skulle göra stjärnor som Michael Ballack och Rio Ferdinand sällskap på den långa skadelistan och därmed vissa VM.

Nu meddelar dock det spanska fotbollsförbundet att det inte är någon fara med Iniesta och att fotbollsfanatikerna hemma i Spanien kan andas ut.

- Det är en svullnad, men verkar inte vara någon bristning, meddelar förbundet.

Spaniens VM rivstartar den 16 juni då man tar sig an Schweiz i premiärmatchen. Därefter väntar matcher mot Honduras och Chile.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24