Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lagerbäcks Nigeria laddar upp - med shopping

- 09/06/2010, 19:32 -
1 av 4

2 av 4

3 av 4

Scanpix

4 av 4

Förbundskaptenen Lars Lagerbäck var på gott humör och gav spelarna ledigt på grund av ösregn. Då passade nigerianerna på att shoppa loss i Sydafrika. "Många av oss spelare åker nog in till köpcentrat och handlar lite", säger Obafemi Martins.

SYDAFRIKA. Det är endast tre dagar kvar till den hett omdiskuterade matchen mot Argentina i VM. Men ni som tror att Lars Lagerbäck i nuläget matar in taktiska kunskaper och spelidéer hos sina spelare är helt fel ute. På onsdagen valde han nämligen att ge sina spelare ledigt.

Det öste ner i Richards Bay, vilket gjorde att de nigerianska stjärnorna begav sig in i centrum och handlade. Den oväntade shoppingturen väckte naturligtvis stor uppmärksamhet bland folket i staden, men spelarna kunde trots det shoppa loss lite hur dem ville.

- Vi tränar inte i dag, vi har ledigt. Det har varit bestämt sen tidigare. Vi åker in till köpcentrat och handlar lite i stället, säger anfallaren Obafemi Martins till Expressen.

Nigeria möter, förutom Argentina, Grekland och Sydkorea i grupp B.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24