Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lagerbäcks Nigeria laddar upp - med shopping

1 av 4

2 av 4

3 av 4

Scanpix

4 av 4

Sport | 09/06/2010 19:32

Förbundskaptenen Lars Lagerbäck var på gott humör och gav spelarna ledigt på grund av ösregn. Då passade nigerianerna på att shoppa loss i Sydafrika. "Många av oss spelare åker nog in till köpcentrat och handlar lite", säger Obafemi Martins.

SYDAFRIKA. Det är endast tre dagar kvar till den hett omdiskuterade matchen mot Argentina i VM. Men ni som tror att Lars Lagerbäck i nuläget matar in taktiska kunskaper och spelidéer hos sina spelare är helt fel ute. På onsdagen valde han nämligen att ge sina spelare ledigt.

Det öste ner i Richards Bay, vilket gjorde att de nigerianska stjärnorna begav sig in i centrum och handlade. Den oväntade shoppingturen väckte naturligtvis stor uppmärksamhet bland folket i staden, men spelarna kunde trots det shoppa loss lite hur dem ville.

- Vi tränar inte i dag, vi har ledigt. Det har varit bestämt sen tidigare. Vi åker in till köpcentrat och handlar lite i stället, säger anfallaren Obafemi Martins till Expressen.

Nigeria möter, förutom Argentina, Grekland och Sydkorea i grupp B.

Senast bloggat