Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Otursförföljde Frei skadad - igen

- 09/06/2010, 22:55 -

Scanpix

Det ena skadebeskedet efter det andra haglar ner inför VM. Här kommer nästa: Schweiz lagkapten Alexander Frei ådrog sig en fotskada, men hur allvarligt det är vet man inte i nuläget.

SYDAFRIKA. Stjärnsmällarna inför VM duggar tätt. Spelare som Michael Ballack, Michael Essien och Rio Ferdinand tvingas alla följa mästerskapet hemifrån.

Även Hollands Arjen Robben och Elfenbenskustens Didier Drogba är väldigt osäkra på spel i gruppspelet. Nu gör Schweiz lagkapten och notoriske målskytt Alexander Frei dem sällskap.

Enligt sajten Blick.ch blev Frei tacklad av lagkamraten Steve von Bergen och gjorde illa sin högerfot. I nuläget är det okänt hur pass allvarlig skadan är, men klart står åtminstone att schweizaren inte direkt har turen på sin sida vad gäller skador och mästerskap.

För två år sedan tvingades Frei nämligen att kliva av skadad i EM-premiären på hemmaplan. Lagkaptenen återhämtade sig inte och fick följa resten av turneringen från läktaren.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24