Rio Ferdinand missar VM.
1 av 2
Rio Ferdinand missar VM. - Foto: SCANPIX/AP
Emile Heskey (t.v.) är knäckt över Rio Ferdinands (t.h.) skada.
2 av 2
Emile Heskey (t.v.) är knäckt över Rio Ferdinands (t.h.) skada. - Foto: SCANPIX/AP

Heskey knäckt över Ferdinands skada

Rio Ferdinand missar VM efter att ha skadat knäet i samband med en närkamp med Emile Heskey - något som tynger den store Villa-anfallaren.- Att veta att han missar VM är väldigt tungt, säger Heskey.


Det var på fredagens träning som den 32-årige Aston Villa-anfallaren Emile Heskey olyckligt föll över försvararen Rio Ferdinands ben i samband med en närkamp. Manchester United-backen skadade sig så pass allvarligt så att han missar VM, men trots det menar Ferdinand att man inte kan skylla på Heskey.

Heskey har dock svårt att acceptera att han låg bakom skadan.

- Jag pratade med Rio efteråt och han sa till mig att det inte fanns någonting som jag kunde göra. Men det är fortfarande svårt för mig, säger Heskey enligt The Sun, och fortsätter:

- Vad som hände var att jag föll baklänges över honom. Men han hade placerat benet på ett sätt som gjorde att han inte kunde flytta på det. Det fanns ingenting som man kunde göra.

"Väldigt tungt att han missar VM"

Det var menat att Ferdinand skulle få bära lagkaptensbindeln under sommarens stora mästerskap.

- Att veta att han missar VM är väldigt tungt. Han är vår lagkapten och han har varit en väldigt bra spelare för landslaget och sitt klubblag i flera år.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!