Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

EXKLUSIVT: Svennis första intervju i Sydafrika

- 10/06/2010, 21:34 -
Cirkus Svennis har landat.

Cirkus Svennis har landat.

Nu har allvaret börjat. Sven-Göran Erikssons Elfensbenskusten landade vid 11-tiden på O R Tambo International Airport i Johannesburg efter en elva timmars lång flygresa från Paris.

JOHANNESBURG. Nyheter24:s Ehsan Fadakar var på plats när Sven-Göran Eriksson uttalade sig om Didier Drogbas skadade armbåge, stämningen i truppen och vad som förväntas av Elfenbenskusten i Afrikas första VM.

Det var under hård säkerhetsbevakning som det ivorianska landslaget anlände på O R Tambo International Airport i Johannesburg. Det stora mediauppbådet gjorde det inte heller särskilt trevligare för förbundskaptenen Sven-Göran Eriksson som, tillsammans med sin VM-trupp, precis hade avslutat en lång 11-timmars flygresa.

Den stora snackisen har hittlls varit anfallstjärnan Didier Drogbas vara eller icke vara i mästerskapet. Rapporter har menat att Chelsea-spelaren kommer att kunna spelan, men "Svennis" är försiktigt optimistisk.

- I går var han på fotbollsplan och jonglerade med bollen. Men vi får se. Jag kan inte säga någonting än, säger den svenske förbundskaptenen till Nyheter24.

- Hade VM börjat i dag eller i morgon så hade han inte spelat, fortsätter "Svennis".

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24