Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Robben tillbaka - premiären räddad

- 10/06/2010, 14:52 -
Arjen Robben kommer att vara spelklar till VM-premiären på måndag.

Arjen Robben kommer att vara spelklar till VM-premiären på måndag.

SCANPIX/AP

Arjen Robben kommer att vara spelklar till måndagens VM-premiärmatch mot Danmark.- Jag tror att han kan spela, säger "mirakelmannen", Robbens fysioteraput, Dick van Toorn.

SYDAFRIKA. Arjen Robbens lårskada har läkt förvånandsvärt snabbt och han kommer förmodligen kunna medverka i måndagens premiärmatch mot Danmark. Det menar den holländske speedkulans fysioteraput, Dick van Toorn.

- Jag tror att han kan spela. Om han inte spelar är det av taktiska skäl, säger den 77-årige van Toorn, som sedan tidigare kallats för "mirakelmannen", till den tyska tidningen TZ. Detta så smickrande smeknamnet har han fått då han vid flera tillfällen har hjälp flera skadade spelare att återvända rekordsnabbt.

En mirakelman är han säkerligan. En vanlig lårskada tar vanligtvis upp till fem veckor att läka. Men ända sedan Bayern München-stjärnan ådrog sig skadan i lördagens träningslandskamp mot Ungern har han genomgått tre behandlingar per dag. Och med hjälp av stretching, akupuntur och elbehandlingar tros nu den 26-årige yttern vara spelklar till VM-premiären.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24