Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Englands premiärelva klar

- 10/06/2010, 15:37 -
Fabio Capello har bestämt sig.

Fabio Capello har bestämt sig.

SCANPIX/AP

På lördagen går Englands VM av stapeln när laget drabbas samman mot USA. Men redan nu har förbundskaptenen Fabio Capello bestämt sig hur hans startelva kommer att se ut då.

SYDAFRIKA. England förbundskapten, Fabio Capello, har bestämt sig. Han vet precis hur lördagens premiärelva mot USA kommer att se ut. Nu hoppas den italienske tränaren bara att laget inte drabbas av fler olyckliga skador.

-Jag vet hur lördagens startelva kommer att se ut och jag hoppas att ingen skadar sig på träningarna de två kommande dagarna, säger den förre Real Madrid-bossen enligt Sky Sports.

Det betyder alltså att Capello har bestämt sig vem som kommer att vakta Englands mål, vem som fyller luckan efter den skadade lagkaptenen Rio Ferdinand och vem som bildar anfall tillsammans med den självklare Wayne Rooney.

"Jag är lugn"

Förväntingarna på "The three lions" är naturligtvis skyhöga. Men trots det, och gårdagens utbrott på en journalist, är inte Capello orolig.

- Jag är lugn. Jag kan förstå trycket, då man ser ordningsvakter och journalister vart man än går. Man ser dem när man går och golfar, när man går på safari. Man måste prata en hel del med polisen om det här, säger han, och fortsätter:

- Jag förstår att det här verkligen är viktigt för landet. Det är en väldigt viktig händelse för landet.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24