Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Malouda till attack på egna laget dagen före premiären

- 10/06/2010, 17:32 -
Går till attack på det egna laget.

Går till attack på det egna laget.

BILDBYRÅN

Efter protester och att flera spelare vägrar att passa varandra går Florent Malouda till attack på det egna laget.– Vi kommer att se löjliga ut, säger stjärnan.

SYDAFRIKA. Det råder stort kaos i Frankrike dagen före VM-premiären. Flera spelare protesterar och vägrar att passa till varandra.

Efter att William Gallas, som har varit lagkapten tidigare när Thierry Henry inte medverkat, inte får ta på sig bindeln i morgondagens match mot Uruguay ska ha gjort Arsenal-försvararen vansinnig och väljer att nobba media under hela mästerskapet, uppger fransk media.

– Det är Williams val och helt upp till honom. Det som händer i vår trupp stannar i vår trupp, säger målvakten Hugo Lloris om Gallas beslut.

Under dagen har det kommit fram uppgifter som tyder på att det finns sprickor i den franska truppen. Bland annat ska Nicolas Anelka vägrat att passa till Yoann Gourcuff under en av Frankrikes träningsmatcher inför VM, och Franck Ribéry ska ha tänkt på vilka han passade i matchen mot Kina.

Nu går Florent Malouda till attack på det egna laget inför premiären.

– Vi kommer att se löjliga ut, som vi gjorde i EM 2008, då varje spelare stannar i sin komfortzon och bara satsar på få bra betyg från media på bekostnad av lagets bästa, säger Malouda till Daily Mail.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24