Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Frankrikes besvikelse - oavgjort

- 11/06/2010, 22:41 -
Thierry Henry ville ha straff i slutminuterna.
1 av 2

Thierry Henry ville ha straff i slutminuterna.

Uruguays Nicolas Lodeiro visades ut i sin VM-debut.
2 av 2

Uruguays Nicolas Lodeiro visades ut i sin VM-debut.

Trots att de spelade med en man mer i drugt tio minuter kunde Frankrike inte få hål på Uruguay. Resultatet skrevs till slut till 0-0.

Det skulle dröja länge innan tills det blev riktigt spännande i matchen mellan Uruguay och Frankrike. Men den så tillknäppta och målchansfattiga drabbningen skulle ändå öppna upp sig rejält i slutminuterna.

Det var först i den 81:e minuten som matchen hettade till ordentligt. Den uruguayanske mittfältaren Nicolas Lodeiro drog på sig sitt andra gula kort för matchen och visades ut. Knappast den bästa VM-debuten för den 21-årige Ajax-spelaren, som då endast hade varit på plan i 14 minuter.

Då såg fransmännen sin chans att bryta dödläget också och började trycka på ordentligt för att få till målet.

Bara minuterna innan hade den bänkade lagkaptenen Thierry Henry ersatt den bleke Nicolas Anelka. Och med bara minuten kvar skulle Henry hamna i centrum när han först skrek efter straff för hands, och sedan fick ett gyllene läge att avgöra från ett bra frisparksläge. Men den chansen tog han inte vara på. Istället sköt den gamle skyttekungen rakt i muren och därmed var den sista chansen bortblåst.

Matchen slutade alltså 0-0.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24