Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lagerbäck lämnade utan att tacka Maradona

Lars Lagerbäck var besviken efter matchen.

Lars Lagerbäck var besviken efter matchen.

SCANPIX/AP

Sport | 12/06/2010 19:27

Lars Lagerbäck var klart besviken över att ha förlorat sin första VM-match med Nigeria. Efter matchen lämnade han planen direkt utan att skaka Maradonas hand och sågade därefter en svensk journalist på presskonferensen.

Nigeria stod för en riktiga kämpainsats och föll med flaggan på topp när Argentina knep gruppens första trepoängare. Men det ville sig inte riktigt för de nigerianska spelarna som, trots att de hade ett flertal bra lägen att kvitter Gabriel Heinzes ledningsmål, inte lyckades få hål på Argentinas målvakt.

Så när domaren Wolfgang Stark blåste av för full tid vad det därför inte heller så konstigt att den svenske förbundskaptenen Lars Lagerbäck inte var särskilt. I ren och skär besvikelse lämnade han planen direkt, utan att ens skaka hand med sin tränarkollega, Diego Maradona.

På den efterföjande presskonferensen frågade en svensk journalist Lagerbäck om situationen. Svaret blev ett mörkt sådant.

- Det är en dum fråga. Han är en svensk journalist och han uppfattar saker och ting på sitt eget sätt, svarade Lars Lagerbäck.

På torsdagen är det dags för nya tag för Lagerbäck och hans Nigeria. Då står nämligen Grekland för motståndet - en match som Nigeria måste vinna för att ha en chans till avancemang.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24