Nigeria får en miljon – för varje seger i turneringen.
Nigeria får en miljon – för varje seger i turneringen. - Foto: SCANPIX/AP

Nigeria får en miljon – per seger i turneringen

Nigeria förlorade visserligen mot Argentina tidigare i dag. Men om de tar någon seger under de två återstående matcherna i gruppspelet får de en miljon per seger.


JOHANNESBURG. Nigeria förlorade mot Argentina tidigare i dag efter att Gabriel Heinze gjort matchens enda mål. Nigeria gör allt för att motivera sina spelare och landets president, Goodluck Jonathan, var och besökte laget på fredagen och David Mark lovar att ge laget en miljon kronor för varje seger de tar i mästerskapet, skriver sajten kickoff.com.

Presidenten tror att det kommer att bli ett land från Afrika som tar hem hela mästerskapet.

– Jag kom till Sydafrika i morse och jag har mött en rad afrikanska statschefer, som tror att ett afrikanskt land vinner VM, säger Goodluck Jonathan, enligt sajten.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hälsan stoppar Kinhult – missar majorn

Nadal dominant i comebacken: "Betyder mycket"

Rafael Nadal vann övertygande i comebacken. Efter drygt tre månaders skadeuppehåll besegrade han italienaren Flavio Cobolli med 2–0 i set i första omgången av Barcelonas ATP-turnering. Att kunna vara med och tävla betyder mycket, säger han.

Stjärnans OS-plan – revansch i Paris

1 timme sedan
Revansch. Det är vad Jim Gottfridsson tänker på när han pratar om OS i Paris – och handbollsstjärnan anser att känslan är en styrka. Det tror jag talar för oss, säger han.

Klart: Nordiska dueller i Paris-OS

1 timme sedan
Värdnationen Frankrike valde grupp B. Därmed hamnade Sverige i A – tillsammans med bland andra Norge och Danmark. Paris-OS fylls därmed av nordiska dueller.

Oskarshamns poängkung till Färjestad

2 timmar sedan
Profilerna fortsätter att lämna degraderade Oskarshamn.

Dahlins NHL-tränare sparkas

3 timmar sedan
Rasmus Dahlins Buffalo sparkar tränaren Don Granato sedan NHL-klubben missat slutspel för 13:e året i rad.