Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dagens VM-program

- 13/06/2010, 14:18 -

Scanpix

Nyheter24 ger dig allt du behöver veta inför dagens heta VM-matcher: Lagen, avsparkstiderna, tv-kanalerna och de största stjärnorna.

SYDAFRIKA. VM:s tredje dag har dragit igång med matchen mellan överraskningslagen Algeriet och Slovenien. Det för dagen vitklädda Algeriet hoppas mycket på att anfallarna Matmour och Djebbour ska lyckas chocka slovenernas tajta försvar.

Slovenien ställer upp i en klassisk 4-4-2-uppställning och offensive mittfältaren Koren blir oerhört viktig i anfallsspelet.

Dagens andra match, den mellan Serbien och Ghana, är den första i grupp D. Ghana saknar som bekant mittfältsdirigenten Michael Essien och får därmed förlita sig på att lagkaptenen Stephen Appiah kan axla det tunga ansvaret.

I Serbien väntas Manchester United-backen Nemanja Vidic leda sitt lag i försvaret, samtidigt som Dejan Stankovic styr och ställer på mittfältet.

Den sista matchen under VM:s tredje dag spelas mellan Tyskland och Australien. Tyskarna är, trots avsaknaden av Michael Ballack, stora favoriter till segern. Bastian Schweinsteger kan komma att ta ytterligare i ett steg i utvecklingen i Ballacks frånvaro.

För Australien gäller det att hålla nollan så länge det bara går och hoppas på att stjärnor som Harry Kewell och Tim Cahill levererar offensivt.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24