- Foto: Scanpix

Dagens VM-program

Nyheter24 ger dig allt du behöver veta inför dagens heta VM-matcher: Lagen, avsparkstiderna, tv-kanalerna och de största stjärnorna.


VM-matcherna

Algeriet - Slovenien:

Avspark: 13.30

TV: SVT1, Staffan Lindeborg och Glenn Strömberg kommenterar.

Arena: Peter Mokaba Stadium, Polokwane

Serbien - Ghana:

Avspark: 16:00

TV: TV4, Robert Perlskog och Jens Fjellström kommenterar.

Arena: Loftus Versfeld Stadium,  Tshwane/Pretoria

Tyskland - Australien

Avspark: 20.30

TV: SVT1, Chris Härenstam och  Tony Gustavsson kommenterar.

Arena: Durban Stadium, Durban

SYDAFRIKA. VM:s tredje dag har dragit igång med matchen mellan överraskningslagen Algeriet och Slovenien. Det för dagen vitklädda Algeriet hoppas mycket på att anfallarna Matmour och Djebbour ska lyckas chocka slovenernas tajta försvar.

Slovenien ställer upp i en klassisk 4-4-2-uppställning och offensive mittfältaren Koren blir oerhört viktig i anfallsspelet.

Dagens andra match, den mellan Serbien och Ghana, är den första i grupp D. Ghana saknar som bekant mittfältsdirigenten Michael Essien och får därmed förlita sig på att lagkaptenen Stephen Appiah kan axla det tunga ansvaret.

I Serbien väntas Manchester United-backen Nemanja Vidic leda sitt lag i försvaret, samtidigt som Dejan Stankovic styr och ställer på mittfältet.

Den sista matchen under VM:s tredje dag spelas mellan Tyskland och Australien. Tyskarna är, trots avsaknaden av Michael Ballack, stora favoriter till segern. Bastian Schweinsteger kan komma att ta ytterligare i ett steg i utvecklingen i Ballacks frånvaro.

För Australien gäller det att hålla nollan så länge det bara går och hoppas på att stjärnor som Harry Kewell och Tim Cahill levererar offensivt.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!