Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lagerbäck satte munkavel på spelarna

Lagerbäck vill inte att spelarna pratar med media.

Lagerbäck vill inte att spelarna pratar med media.

Scanpix/AP

Sport | 13/06/2010 19:24

Efter Nigerias träning i dag skulle de haft presskonferens med två spelare. Lars Lagerbäck valde att sätta munkavel på spelarna direkt efter träningen.– Jag följer bara order. Lars Lagerbäck är min chef, säger pressansvarige Idah Peterside.

SYDAFRIKA. Efter dagens träning, dygnet efter att Nigeria förlorat mot Argentina med 1-0, skulle det vara en presskonferens med två spelare.

Men innan träningen beordrade Lars Lagerbäck att presskonferensen skulle ställas in. Precis före träningen hade svensken ett långt samtal med presschefen Idah Peterside.

– Jag följer bara order. Lars Lagerbäck är min chef. Han sa att det inte blir någon presskonferens med spelarna eller någon mixad zon, säger han till Expressen och fortsätter:

– Det är dagen efter en förlust och spelarna ska inte bli störda sa han, säger Peterside.

Lagerbäck var med spelarna trots förlusten mot Argentina.

– Han sa att han var nöjd med spelarna och gratulerade dem till en bra match. Han sa att dem att de fortfarande ska tro på sig själva och att de har allt i egna händer, säger Peterside.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24