Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Howards VM kan vara i fara – efter Heskeys tackling

- 13/06/2010, 19:37 -
Howard fick Heskeys dobbar rakt i bröstet.

Howard fick Heskeys dobbar rakt i bröstet.

Scanpix/AP

Tim Howard fick Emilie Heskeys dobbar i bröstet under gårdagens match. Bob Bradley, förbundskapten för USA, befarar att målvakten har brutit några revben.

SYDAFRIKA. Det var under gårdagens match mellan USA och England var olyckan framme. Tim Howard, som till vardags spelar i Everton, räddade USA flera gånger när engelsmännen forcerade men det höll på att sluta olyckligt. Efter att dryga timmen var spelad stormade Emilie Heskey fram och sträckte fram benet och satte dobbarna rakt i bröstet på Howard.

Målvakten låg kvar under några minuter på planen och såg ut att ha riktigt ont. Under halvtidsvilan fick han ta några värktabletter för att kunna fortsätta spela. USA:s tränare, Bob Bradley, befarar att målvakten kan ha brutit några revben.

– Han kommer undersökas senare i dag och då kommer ett beslut fattas om vidare undersökningar, säger Bradley enligt nyhetsbyrån AP.

Om Evertonmålvakten kan stå i nästa match mot Slovenien är oklart.

– Det finns inget svar på den frågan. Men om du ser hur Timmy förde sig efter kollisionen i går, så tror jag definitivt att han kommer att vara med på planen.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24