Kolo Touré hyllar sin svenske förbundskapten.
1 av 2
Kolo Touré hyllar sin svenske förbundskapten. - Foto: Jean-Christophe Bott/AP/SCANPIX
Touré menar att "Svennis" har sammansvetsat laget.
2 av 2
Touré menar att "Svennis" har sammansvetsat laget. - Foto: Yves Logghe/AP/SCANPIX

Backstjärnan hyllar "Svennis"

Kolo Touré är överlycklig över att ha Sven-Göran Eriksson som förbundskapten.- Han har lyckats ändra på varje spelares inställning, säger Manchester City-stjärnan.


Sven-Göran Eriksson är väldigt omtyckt i Elfenbenskusten. Den svenske förbundskaptenen hyllas av mittbacksklippan Kolo Touré, som menar att mycket har förändrats sedan "Svennis" blev deras nye tränare.

- Han har lagt mycket vikt på lagkänslan. Han har lyckats ändra på varje spelares inställning. Vi har alltid haft många bra spelare, men vi har aldrig kunnat spela som ett lag, att både försvara oss och anfalla som en grupp. Det har vi arbetat med mycket nu, och nu hoppas jag att det ska bära frukt i vår premiärmatch mot Portugal, säger Touré enligt FIFA.

Manchester City-backen menar att han blev överlycklig över att ha Eriksson som förbundskapten. Enligt honom var det viktigt att få en starkt tränare till laget - något som nu har skett.

- Han har redan varit förbundskapten för stornationer som England och Mexiko. Som klubbtränare har han vunnit väldigt många titlar och har varit i klubbar som bland annat Lazio och Manchester City. För oss var det livsviktigt att få en tränare med en stark meritlista och jag är fortfarande överlycklig över att han valde oss.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!