Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Deco: "Jag hoppas Drogba spelar"

- 14/06/2010, 20:47
1 av 2

Scanpix

2 av 2

Scanpix

Didier Drogba går en kamp mot klockan för att bli spelklar till morgondagens stormatch mot Portugal. Lagkamraten i Chelsea, Deco, vill se honom på planen.- Det skulle vara bra för matchen, säger Deco.

SYDAFRIKA. Till vardags är Deco och Didier Drogba goda vänner och lagkamrater i Premier League-mästarna Chelsea. Men i morgon kan de stå öga mot öga - som motståndare.

Portugal tar sig nämligen an Sven-Göran Erikssons Elfenbenskusten i VM. Drabbningen beskrivs som en nyckelmatch för båda lagen, men Elfenbenskusten kan få klara sig utan fixstjärnan Drogba, som ådragit sig en fraktur i högerarmen.

Trots att Deco kommer kriga för kung och fosterland under morgondagen vill han se motståndarens vassaste anfallsvapen på planen.

- Jag hoppas att han spelar. Det skulle vara bra för matchen, säger Deco enligt fotbollskanalen.se.

Carlos Queiroz, förbundskapten för Portugal, lär till skillnad från Deco inte vilja se Drogba storma fram på planen under matchen, men han vill ändå förbereda sitt lag på att Drogba trots allt kan komma till start.

- Jag är ingen doktor. Jag kan inte säga om han spelar eller inte, men efter 30 år i fotbollen är det inget som överraskar mig längre, säger Queiroz.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24