Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

De Rossi tog revansch efter missen

- 14/06/2010, 22:38 -
De Rossi gjorde Italiens enda mål mot Paraguay.
1 av 2

De Rossi gjorde Italiens enda mål mot Paraguay.

Scanpix/AP

2 av 2

Scanpix/AP

Daniele de Rossi missade markeringen som låg bakom Paraguays ledningsmål. Romaikonen tog revansch i andra halvlek och kvitterade efter en ny målvaktstavla i VM.

KAPSTADEN. Italien inledde matchen bäst mot Paraguay. De regerande världsmästarna skapade dock inga farliga målchanser. Utan det var Paraguay som chockade. På ett inlägg från Aureliano Torres nickade Antolin Alcaraz in bollen i kamp med Daniele de Rossi. I halvtid tvingades Gianlugi Buffon gå ut.

Direkt i andra halvlek satte Italien full fart framåt, men dåliga inlägg gjorde att man inte lyckades skapa några farliga lägen. I matchminut 63 lyckades Italien kvittera – efter en ny målvaktstavla. Simone Pepe slog en hörna som Justo Villar missade att plocka ner bollen. Bollen damp ner direkt på fötterna på Daniele de Rossi som tog revansch från första halvlek.

– Bra slagen fast situationen, men Villar måste vinna den här bollen. Det finns ingen som är i vägen för honom, säger TV4:s kommentator Pontus Kåmark och fortsätter:

– Som målvakt måste han boxa bort bollen där. Men han är lite kort i rocken och har problem just i luftspelet.

Sedan tidigare har bland annat Robert Green, i England, gjort en jättetavla och i dag var det alltså Justo Villar. Just Villar tog revansch i slutet efter att ha räddat Ricardo Montolivo långskott.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24