Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pienaar: "Vi kan bara bli bättre"

- 15/06/2010, 17:36
1 av 3

2 av 3

Scanpix

3 av 3

Sydafrika knep en poäng i premiärmatchen mot Mexico, men nu lovar fixstjärnan Steven Pienaar vinster framöver.- Vi kan bara bli bättre, säger han.

SYDAFRIKA. Trots att Sydafrika ses som ett av de mindre lagen i årets VM förväntar sig landets supportrar att laget ska ta sig riktigt, riktigt långt. Och spelaren som ska föra Sydafrika till nya höjder är Evertonstjärnan Steven Pienaar.

I premiärmatchen mot Mexico fick man med sig en poäng, men nu menar Pienaar att laget är på jakt efter vinster i de avslutande matcherna och lovar dessutom att han kommer kriga för kung och fosterland.

- Så länge min själ och mitt hjärta vill, tänker jag pressa mig så hårt jaga bara kan. I ett VM vill man göra sitt allra bästa och man kan inte låta kroppen hålla dig tillbaka. Man måste fortsätta att kämpa, säger Pienaar enligt TT och fortsätter:

- Vi måste ta alla tre poängen, men det kommer att bli en riktigt tuff match. Uruguay är verkligen ett fysiskt starkt lag, välorganiserat i försvaret med tre mittbackar och har fler farliga anfallare än Diego Forlan.

Frankrike, som spelade 0-0 mot Uruguay, väntar i Sydafrikas avslutande match i gruppspelet.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24