Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bakslag för Holland: Robben missar Japan-matchen

- 15/06/2010, 18:19

Frank Augstein/Scanpix

Arjen Robben missade Hollands premiärmatch mot Danmark och får nu infinna sig i att även sitta på bänken i drabbningen med Japan. "Han är fortfarande inte redo att spela en hel match", säger förbundskaptenen Bert van Marwijk.

SYDAFRIKA. Efter flertalet säsonger fyllda med skadebekymmer fick Bayern München-stjärnan Arjen Robben äntligen spela en hel säsong. Resultatet för holländaren var fantatiskt då han ledde den tyska storklubben till två titlar och en Champions League-final.

Men så var oturen framme när VM bara var ett par dagar bort. Robben åkte på en bristning och missade således inledningsmatchen mot Danmark. Nu står det också klart att 26-åringen kommer att tvingas stå över Hollands andra match i gruppspelet, mot Japan.

- Han repar sig bra, men han är fortfarande inte redo att spela en hel match och det kan ta ytterligare åtta dagar, säger förbundskaptenen Bert van Marwijk.

Holland är storfavoriter till att vinna gruppen, som förutom Danmark och Japan innehåller Kamerun. I och med segern i premiären är heller inte van Marwijk orolig över Robbens skada.

- Vi slog Danmark med 2-0 så jag kan knappast säga att vi saknade honom, förklarar förbundskaptenen.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24