Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Svennis: ”Inte helt nöjd”

Scanpix/AP

Sport | 15/06/2010 18:49

Elfenbenskusten spelade oavgjort mot Portugal i den första gruppspelsmatchen. Sven-Göran Eriksson var inte jättenöjd med resultatet.

PORT ELIZABETH. Sven-Göran Eriksson inledde VM genom att möta Portugal, som slog ut just ”Svennis” och England på straffar i VM 2006, i den första matchen i Sydafrika. Matchen slutade oavgjort trots att Didier Drogba hade ett bra läge att avgöra i slutsekunderna. Svensken var inte helt nöjd med en poäng efter matchen.

– Som lag försvarade vi oss väldigt bra. Vi kunde ha gjort nåt mål där, men Portugal är ett bra lag. Jag är inte helt nöjd med en poäng. Det var en taktisk match från båda lagen, ingen vill förlora en sån här match, säger Svennis i TV4.

Däremot hade han hoppats på några mål i matchen, så att inte Didier Drogba hade behövts bytas in.

– Jag hade hoppats på att vi hade gjort två mål så hade han inte behövt spela. Men nu har han samtidigt spelat och vi ser att han är okej, säger han i TV4.

Elfenbenskusten ställs i nästa match mot Brasilien, som möter Nordkorea senare i kväll. Den matchen kan bli avgörande för ”Svennis” och hans lags framtid i turneringen.

– Självklart är det mer press nu. Vi visste innan att det är en svår grupp, men det är fortfarande en poäng.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24