Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lagerbäck: "Väldigt bra stämning"

1 av 2

Rick Bowmer/Scanpix

2 av 2

Rick Bowmer/Scanpix

Sport | 15/06/2010 18:57

Nigeria åkte på en tung förlust i premiärmatchen mot Argentina, men enligt Lars Lagerbäck är det inga sura miner bland spelarna.- Det är väldigt bra stämmning i gruppen, säger Lagerbäck.

RICHARDS BAY. Efter förlust med uddamålet mot Argentina är Lars Lagerbäcks Nigeria tvungna att växla upp en nivå och plocka hem viktiga poäng i de återstående matcherna mot Grekland och Sydkorea.

Men trots att pressen är ofantligt stor på det nigerianska landslaget från hemlandet, menar Lagerbäck att spelarna tar mästerskapet med ro.

- Jag tycker spelarna har tagit det bra. Det är väldigt bra stämning i gruppen och det är väldigt kul och lätt att vara tränaren för Nigeria just nu. Men självklart hade det varit ännu roligare om vi vunnit mot Argentina, säger Lagerbäck till Expressen.

Förlusten mot Argentina kan dock innebära att Lagerbäck väljer att möblera om en del i laget inför mötet med Grekland.

-  Det är mycket möjligt att det blir några förändringar i startelvan, jag stänger inga dörrar inför matchen mot Grekland. Vi vet att det kommer bli en tuff match, förklarar Lagerbäck.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24