Juan Sebastian Veron missar matchen mot Sydkorea i morgon.
1 av 2
Juan Sebastian Veron missar matchen mot Sydkorea i morgon. - Foto: Alberto Raggio/AP/SCANPIX
Diego Maradona på presskonferens.
2 av 2
Diego Maradona på presskonferens. - Foto: Ricardo Mazalan/AP/SCANPIX

Maradona backar Lagerbäck: "Ingen var tvungen att skaka hand"

Diego Maradona kommenterar den utebliva handskakningen med Lars Lagerbäck efter segermatchen mot Nigeria.- Jag känner inte honom och han känner inte mig, säger Maradona under presskonferensen dagen innan VM-matchen mot Sydkorea.


LOFTUS VERSFELDT, PRETORIA. Det var efter förlustmatchen mot Argentina som Nigerias svenske förbundskapten, Lars Lagerbäck, lämnade planen utan att skaka tränarkollegan Diego Maradonas hand.

Efter matchen förklarade Lagerbäck att det inte alltid är något som man behöver göra. Och Nyheter24 var på plats när Maradona försvarade Lars Lagerbäck.

- Jag känner inte honom och han känner inte mig. Så därför är väl ingen tvungen att skaka hand med den andre, säger Maradona i dag på en presskonferens där Nyheter24:s utsände var på plats.

Han fortsätter:

- Och så kanske han var sur för att de hade förlorat. Vad vet jag?

Veron skadad - missar match

I morgon ställs Argentina mot det alltid lika svårspelade Sydkorea. Diego Maradona tvingas vila en av sina favoritspelare. Den 35-årige veteranen, Juan Sebastian Veron, störs av en vadskada och får därmed stå över morgondagens drabbning.

- Veron ville spela, men jag var tvungen att lämna honom utanför startelvan och det var ett tufft beslut, sade Maradona som redan vet hur han kommer att mönstra sitt lag i morgon.

Veron, vars skada är lindring, ersätts av Liverpools Maxi Rodriguez. Detta då man inte vill riskera att skadan förvärras.

Det ska dock inte vara någon fara med den förre Chelsea-spelaren till Argentinas sista gruppspelsmatch mot Grekland den 22 juni.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!