Lars Lagerbäck kan ändra på sin startelva.
Lars Lagerbäck kan ändra på sin startelva. - Foto: Rick Bowmer/AP/SCANPIX

Lagerbäck efterlyser nytändning

En premiärförlust senare måste Lars Lagerbäck se till att Nigeria tar nya tag inför drabbningen mot Grekland i morgon.- Vad vi måste göra nu är att fortsätta vara fokuserade och ha modet uppe, säger den svneske förbundskaptenen.


Mangaung/Bloemfontein. Efter premiärförlusten öppnar Nigerias svenske förbundskapten Lars Lagerbäck upp för förändringar inför morgondagens drabbning mot Grekland.

- Vi har fortfarande ett träningspass kvar och jag stänger inte dörrarna för någon spelare. Så just nu är allting möjligt, sägerLagerbäck enligt KickOffNigera.com.

Förlusten mot Diego Maradonas Argentina innebär att "The Super Eagles" är piskade att vinna mot Grekland för att ha en chans till avancemang från Grupp B. Och för att knipa segern behövs det ett nigerianskt lag med bättre inställning än från den inledande drabbningen.

- Det är naturligtvis aldrig bra att förlora, men man måste ändå se efter spelarnas prestationer. Nu startar vi om och koncentreras oss endast på Grekland-matchen, eftersom deras spelstil är helt annorlunda.

- Vad vi måste göra nu är att fortsätta vara fokuserade och ha modet uppe, fortsätter han.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!