Lördag 19 Jun
Stockholm

Messi kritiserar vuvuzelorna: "Man hör ingenting"

Leo Messi är inte nådig i sin kritik mot de omdiskuterade vuvuzelorna och menar att det var dem som orsakade Argentinas baklängesmål mot Sydkorea. "Vi skrek på Micho (Martin Dimechelis) från alla håll men han hörde ingenting", säger Messi.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

SYDAFRIKA. Världens bäste fotbollsspelare Leo Messi verkar ha ögon i nacken när han lekandes lätt vänder bort motståndare efter motståndare, trots att de attackerar honom från alla möjliga håll och kanter.

Men till och med den kvicke argentinaren tappade bollen ett par gånger under gårdagens match mot Sydkorea. Orsaken? De hårt kritiserade vuvuzelorna, som gör det omöjligt för spelarna att höra varandra.

- Precis som i förra matchen kunde man inte höra någonting, säger Messi till spanska Sport.

Messi påstår till och med att det var vuvuzelornas fel att hans Argentina släppte in sitt enda baklängesmål när mittbacken Martin Dimechelis slarvade på egen planhalva.

- Vi skrek på Micho (Martin Dimechelis) från alla håll men han hörde ingenting och såg det inte. Jag tappade också ett par bollar på ett liknande sätt eftersom alla vuvuzelas gör att du inte hör någonting, förklarar Messi.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24