- Foto: Kirsty Wigglesworth/Scanpix

Bedrövligt England tappade poäng - igen

England, på förhand en av favoriterna till guldet, spelade bedrövlig fotboll mot Algeriet och fick bara med sig en poäng.


KAPSTADEN. England var storfavoritet i mötet med Algeriet, men när matchen väl drog igång gick det stjärnspäckade engelska landslaget inte alls att känna igen.

I stället var det Algeriet som kom i anfallsvåg efter anfallsvåg med finurlige Ziani i spetsen. Men efter hand tröttnade det grönklädda laget och England kom in i matchen allt mer.

Wayne Rooney, Steven Gerrard och Emile Heskey testade alla Rais M'Bholi i Algeriets mål, men utan att lyckas få bollen i nät. Resultatet var således 0-0 i halvtid men känslan var att engelsmännen hade kopplat greppet om matchen.

I andra halvlek hade England dock ytterst svårt att skapa något framåt och kom endast till ströchanser, samtidigt som Algeriet försvarade sig väl. Tiden ran till slut ut för engelsmännen och man fick nöja sig med ännu ett oavgjort resultat.

Efter två spelade omgångar har England endast lyckats skrapa ihop två poäng men går vidare till åttondelsfinal vid seger över Slovenien i sista omgången.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!