Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bedrövligt England tappade poäng - igen

- 18/06/2010, 22:42

Kirsty Wigglesworth/Scanpix

England, på förhand en av favoriterna till guldet, spelade bedrövlig fotboll mot Algeriet och fick bara med sig en poäng.

KAPSTADEN. England var storfavoritet i mötet med Algeriet, men när matchen väl drog igång gick det stjärnspäckade engelska landslaget inte alls att känna igen.

I stället var det Algeriet som kom i anfallsvåg efter anfallsvåg med finurlige Ziani i spetsen. Men efter hand tröttnade det grönklädda laget och England kom in i matchen allt mer.

Wayne Rooney, Steven Gerrard och Emile Heskey testade alla Rais M'Bholi i Algeriets mål, men utan att lyckas få bollen i nät. Resultatet var således 0-0 i halvtid men känslan var att engelsmännen hade kopplat greppet om matchen.

I andra halvlek hade England dock ytterst svårt att skapa något framåt och kom endast till ströchanser, samtidigt som Algeriet försvarade sig väl. Tiden ran till slut ut för engelsmännen och man fick nöja sig med ännu ett oavgjort resultat.

Efter två spelade omgångar har England endast lyckats skrapa ihop två poäng men går vidare till åttondelsfinal vid seger över Slovenien i sista omgången.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24