Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gerrard: "Det finns inga ursäkter"

- 18/06/2010, 23:08

Kirsty Wigglesworth/Scanpix

England fick bara med sig en poäng mot Algeriet. Nu menar lagkaptenen Steven Gerrard att spelet var under all kritik.- Det finns inga ursäkter, vi var inte tillräckligt bra, säger Gerrard efter matchen.

KAPSTADEN. England har endast lyckats skrapa ihop två poäng på två matcher och riskerar att åka ut om spelet inte stämmer mot Slovenien i den sista omgången.

Att spelet inte stämde mot Algeriet i dag rådde det ingen tvekan om. Ett tafatt och svagt England lyckades knappt skapa målchanser trots sitt väldigt stjärnspäckade landslag, och nu menar lagkaptenen Steven Gerrard att man helt enkelt inte räckte till.

- Jag är inte nöjd i dag, vi var inte tillräckligt bra. Vi var inte tillräckligt aggressiva och vann aldrig tillbaka bollen, säger Gerrard efter matchen och fortsätter:

- Det finns inga ursäkter men vi vet vilket jobb vi måste göra, och det är att vinna sista matchen.

Gerrard förstår att pressen nu ökar på England, som är farligt nära ett präktigt fiasko

- Det innebär mer press men det måste du kunna hantera på den här nivån. Vi vill stanna till de senare omgångarna och då måste vi bli bättre, förklarar Liverpoolstjärnan.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24