- Foto: Kirsty Wigglesworth/Scanpix

Gerrard: "Det finns inga ursäkter"

England fick bara med sig en poäng mot Algeriet. Nu menar lagkaptenen Steven Gerrard att spelet var under all kritik.- Det finns inga ursäkter, vi var inte tillräckligt bra, säger Gerrard efter matchen.


KAPSTADEN. England har endast lyckats skrapa ihop två poäng på två matcher och riskerar att åka ut om spelet inte stämmer mot Slovenien i den sista omgången.

Att spelet inte stämde mot Algeriet i dag rådde det ingen tvekan om. Ett tafatt och svagt England lyckades knappt skapa målchanser trots sitt väldigt stjärnspäckade landslag, och nu menar lagkaptenen Steven Gerrard att man helt enkelt inte räckte till.

- Jag är inte nöjd i dag, vi var inte tillräckligt bra. Vi var inte tillräckligt aggressiva och vann aldrig tillbaka bollen, säger Gerrard efter matchen och fortsätter:

- Det finns inga ursäkter men vi vet vilket jobb vi måste göra, och det är att vinna sista matchen.

Gerrard förstår att pressen nu ökar på England, som är farligt nära ett präktigt fiasko

- Det innebär mer press men det måste du kunna hantera på den här nivån. Vi vill stanna till de senare omgångarna och då måste vi bli bättre, förklarar Liverpoolstjärnan.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Seger för Norrköping som förlänger vinstsviten

1 timme sedan

Världstvåans sorg – pojkvännen död

2 timmar sedan
Belarusisk ishockey har sorg.

Vinicius Junior utsatt för mer rasism

2 timmar sedan
Real Madrid har anmält nya rasistiska påhopp på den brasilianske anfallsstjärnan Vinicius Junior.

Landslagskompisarna: "Vi ska visa support"

3 timmar sedan
Kristoffer Olssons svåra sjukdom och allvarliga tillstånd berör landslagskompisarna starkt. Spelarna planerar att visa sitt stöd och sin omtanke. Vi ska snacka ihop oss och så får vi se exakt vad vi gör och när vi gör det. Men det är klart att vi ska stötta honom, säger Ludwig Augustinsson.

Stjärnor i Argentina misstänks för våldtäkt

idag 02:38
Fyra spelare i Vélez Sarsfield i den argentinska förstaligan har gripits efter misstankar om att de våldtagit en kvinnlig sportjournalist på ett hotellrum i början av mars.

Svensk storseger mot Skottland

idag 01:46
Det börjar arta sig för de svenska curlingdamerna i VM i Kanada, efter en svag start.