Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Engelsk media sågar sitt landslag

- 19/06/2010, 10:41

Julie Jacobson/Scanpix

Efter den usla insatsen mot Algeriet lät inte kritiken från engelsk media vänta på sig. Värst sågas förbundskaptenen Fabio Capello. "Capello har fått våra lejon att likna lamm. Det finns ingen ursäkt", skriver The Suns krönikör Shaun Custis.

KAPSTADEN. England är farligt nära ett jättefiasko i årets VM. Engelsk media målade upp sitt landslag som en av de riktigt stora favoriterna till guldet, men nu tvingas engelsmännen i stället skämmas över det katastrofala spel som England visade upp mot Algeriet under gårdagen.

Daily Mirror sågar i dag landslaget med rubriken "Cape Clowns" (Kapstadens clowner) och tidningens krönikör Oliver Holt sparar inte på krutet.

- England spelade som främlingar i går. Främlingar som skulle vara lyckliga om de platsade i League two, skriver Holt.

Flest kängor från engelsk media får förbundskaptenen Fabio Capello, som anklagas för att ha förvandlat ett världslag till ett tamt juniorlag.

- Capello har fått våra lejon att likna lamm. Det finns ingen ursäkt, dåligare än så här kan det inte bli. England kan vara ute ur VM efter matchen mot Slovenien på onsdag, Och ärligt talat; på det sättet som Fabio Capellos män spelar så förtjänar de inte att vara här, skriver The Suns krönikör Shaun Custis.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24