- Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/SCANPIX

Capello: "De senaste två åren har varit bortkastade"

Fabio Capello är rosenrasande och menar att de senaste två åren har varit slöseri med tid.- Jag har ingen aning om hur eller varför de kan kommit hit så här, säger förbundskaptenen.


PORT ELIZABETH. Englands VM har inte varit något annat än ett stort fiasko än så länge. "The three lions" har endast lyckats skrapa ihop två poäng och ligger faktiskt rätt så illa till i gruppen.

Den stenhårde förbundskaptenen Fabio Capello kan därför knappast vara glad med sitt lag.

- Det känns som att de senaste två åren har varit bortkastade. Jag har ingen aning om hur eller varför de kan kommit hit så här, säger en ursinnig Capello enligt The Sun.

Splittringen i England verkar vara total. Den 64-årige förre Juventus-tränaren menar till och med att man inte kan skylla på honom om fiaskon fullbordas och om England åker ut redan i gruppen.

- Vi har varit väldigt, väldigt långsamma. Om man inte springer, om du inte sätter press och om du inte kämpar i VM så kommer det att bli väldigt svårt, säger han, och fortsätter:

- Men jag kan kolla på mig själv i spegeln på morgonen och säga "du jobbade hårt, du läste på bra och du förberedde dig väl".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!