John Terry (t.v.) och Steven Gerrard (t.h.) vill ha mer.
1 av 3
John Terry (t.v.) och Steven Gerrard (t.h.) vill ha mer. - Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/SCANPIX
Steven Gerrard hoppas på en seger i dag.
2 av 3
Steven Gerrard hoppas på en seger i dag. - Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/SCANPIX
Det vore den största besvikelsen i John Terrys karriär om de inte gick vidare från grupppelet.
3 av 3
Det vore den största besvikelsen i John Terrys karriär om de inte gick vidare från grupppelet. - Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/SCANPIX

Gerrard: "Vore en katastrof om vi åkte ut"

I dag drabbas England samman med Slovenien i en match som "The three lions" måste vinna för att gå vidare. Men som det ser ut nu är förhandsfavoriterna farligt nära att åka ut redan i gruppspelet - något som vore förödande för de engelska spelarna.- Det vore en stor katastrof för oss om vi åkte ut redan i gruppspelet, säger den 30-årige mittfältaren Steven Gerrard.


PORT ELIZABETH. Om några timmar spelar England kanske en av sina viktigaste matcher någonsin. Mötet med Slovenien senare i dag måste bara vinnas - och turligt nog verkar spelarna ha insett studens allvar.

- De behöver bara ett kryss medan vi måste vinna. Pressen ligger på oss eftersom vi behöver segern, och det måste vi leva med. Vi får bära på det och ändå klara oss, säger Liverpool-mittfältaren Steven Gerrard enligt The Sun.

Han fortsätter:

- Rädslan av att inte vinna driver en. Vi är här för att vara i mästerskapet ända in till slutet. Det vore en stor katastrof för oss om vi åkte ut redan i gruppspelet. Vi vill mycket mer.

"Vore karriärens största besvikelse"

Gerrard får medhåll från den omtalade ex-kaptenen, John Terry, som menar att han inte är nöjd med hur laget har spelat.

- Jag är en väldigt passionerad och känslofull kille, så skulle vi åka ut nu så vore det den största besvikelsen i min karriär, säger den 29-årige Chelsea-försvararen Terry enligt The Sun.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!