Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Capello: "Jag är väldigt glad"

- 23/06/2010, 19:19

Julie Jacobson/AP/SCANPIX

England grep tag i det sista halmstrået och tog sig till åttondelsfinal. Nu tror förbundskaptenen Fabio Capello att hans mannar kan gå hela vägen.- Vi kan spela mot alla lag eftersom vi nu har ett öppet sinne, säger Capello.

PORT ELIZABETH. Inför den avslutande gruppspelsmatchen mot Algeriet möblerade Fabio Capello om i startelvan. Jermain Defoe fick chansen på topp och tog den. Tottenhamanfallaren avgjorde med matchens enda mål och menar att lagandan var en viktig ingrediens i segern.

- Det har varit tufft för våra supportrar eftersom de inte har varit nöjda med insatserna. Flera av topplagen har fått kämpa så det var viktigt att behålla lagandan, vilket vi har gjort, säger Defoe efter matchen.

"Vi kan spela mot alla lag"

Capello var naturligtvis även han nöjd med segern och tror nu att hans England kan gå hela vägen till finalen i Johannesburg den 11 juli. Men redan i åttondelsfinalen kan Tyskland vänta då England slutade tvåa i gruppen. Capello räds dock inte den tyska maskinen.

- Jag är väldigt glad eftersom jag fick se det lag jag känner. Nu ser vi framåt. Vi kan spela mot alla lag eftersom vi nu har ett öppet sinne, säger Capello.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24