- Foto: Rick Bowmer/AP/SCANPIX

Nigeria ber Lagerbäck att stanna

Nigeria åkte ut i gruppspelet i VM, men trots det kan Lars Lagerbäck bli kvar som förbundskapten då det nigerianska fotbollsförbundet bett honom att stanna.


SYDAFRIKA. Inför VM var Nigerias uttalade mål en plats i semifinalen, men efter tre spelade matcher i gruppspelet var man i stället utslagna. Fiaskot var ett faktum och förbundskaptenen Lars Lagerbäck var, liksom supportrarna, missnöjd med lagets prestation.

Efter misslyckandet i VM förväntade sig många att Lagerbäcks dagar som nigeriansk förbundskapten var räknade, men nu ser det snarare ut att bli tvärtom. Enligt sajten Kickoff.com har det nigerianska fotbollsförbundet bett svensken att stanna i ytterligare fyra år, fram till VM i Brasilien 2014.

Lagerbäck, vars nuvarande kontrakt går ut nästa månad, vill dock inte ta ett förhastat beslut utan kommer att diskutera Nigerias erbjudande med sin familj under sin semester.

- Det är normalt för honom att gå hem, stanna med sin familj och sedan fatta ett beslut, säger Taiwo Ogunjobi, som sitter med i förbundets styrelse.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Dagens VM-program