Tisdag 30 Nov
Stockholm

Paraguay vann gruppen - kryssade mot Nya Zeeland

Matchen mellan Paraguay och Nya Zeeland slutade 0-0. Med  det resultatet spikade Paraguay sin förstaplats i grupp F och de avancerar nu vidare till åttondelsfinal - tillsammans med Slovakien.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

POLOKWANE. Paraguay hade imponerat mest i grupp F inför den sista gruppspelsmatchen mot Nya Zeeland. Det räckte därför med ett oavgjort resultat för att avancera vidare till åttondelsfinal.

Matchen inleddes och avslutades chansfattig i dåligt och försiktigt tempo. Dock var det Paraguay som var närmast segern. De pressade Nya Zeeland under långa perioder i matchen men eftersom resultatet 0-0 räckte för gruppsegern så lär de missade chanserna inte plåga spelarna i natt.

- Vi är nöjda med att vi går vidare men inte över vår insats idag, sade Paraguays förbundskapten Gerardo Martino efter matchen.

Nu kommer Paraguay ställas mot tvåan i grupp E vilken avgörs under kvällen. Det står mellan Japan och våra nordiska vänner från Danmark vilka möts i en högst avgörande match.

Tvåa i gruppen blev Slovakien efter den sanslösa segern mot Italien idag. De kommer ställas mot Holland, om de inte förlorar med flera mål mot Kamerun i kväll - samtidigt som Danmark eller Japan vinner. De regerande världsmästarna slutar skandalöst nog sist i gruppen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Kungsgatan 12-14
111 35 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24