- Foto: Rick Bowmer/AP/SCANPIX

Martins passning till Lagerbäck: "Jag borde spelat mer"

Nigeria åkte ut redan i gruppspelet i VM och nu sågar Obafemi Martins förbundskaptenen Lars Lagerbäck. "Tränarna ville inte spela mig. Det är en stor besvikelse", säger Martins.


NIGERIA. Under de senaste åren har Obafemi Martins gjort en hel del mål för klubbar som Inter och Newcastle och har därmed utvecklats till en av Nigerias mest välkända och rutinerade spelare. Men väl i VM placerades han ofta på bänken av Lars Lagerbäck.

Nigeria vann inte en enda match och skrapade bara ihop en poäng, vilket naturligtvis innebar att VM var över för den gången. Men Martins har ännu inte släppt faktumet att han inte fick spela mer än vad han gjorde.

- De där personerna (tränarna) ville inte spela mig. Jag ville hjälpa mitt land men det är en stor besvikelse att jag inte fick spela tillräckligt, säger Martins till sajten Kickoff.com.

Däremot menar Martins att Lagerbäck inte har någon personlig vendetta gentemot honom. I stället ska det helt enkelt handla om att svensken ansåg att det fanns bättre spelare i truppen än Wolfsburgsanfallaren.

- Jag tror de gjorde vad de ansåg var bäst för laget, men jag anser att jag borde ha spelat mer för att hjälpa laget, förklarar Martins.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!