Tisdag 30 Nov
Stockholm

Podolski höjer temperaturen: "Vi räds inte England"

Supermatchen mellan England och Tyskland är bara ett par timmar bort och nu skickar Lukas Podolski en passning till engelsmännen lagom till matchen.- Vi varken beundrar eller räds England, säger Podolski.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Den Stora VM-resan

Följ Nyheter24:s sportchef Ehsan Fadakar på hans resa som tar honom från Johannesburg till Durban, Port Elizabeth, Kapstaden och tillbaka till VM-finalen den 11:e juli på Soccer City Stadium i Johannesburg.
Han kommer att främst följa Lars Lagerbäcks Nigeria och Sven-Göran Erikssons Elfenbenskusten - men också Maradonas Argentina och Nordens stolthet Danmark.

Varje dag kommer nya krönikor på hans blogg Den Stora VM-bloggen och på Nyheter24:s VM-sajt där du kan hitta allt om VM, spelarna och matcherna.

BLOEMFONTEIN. Ingen match i VM har hittills varit lika uppmärksammad och debatterad på förhand som åttondelsfinalen mellan England och Tyskland. Och snart är det dags för lagen att göra entré på Free State Stadiums välklippta gräsmatta. Men tro inte att sker utan ett ordkrig dessförinnan.

Inte helt oväntat är det Kölnanfallaren Lukas Podolski som höjer temperaturen. Tysken menar att England inte har imponerat i gruppspelet och att man inte tänker vara rädda för dem.

- Det vore ett stort misstag att underskatta dem bara för de hade problem i gruppspelet. Men vi kommer inte beundra och verkligen inte vara rädda för dem, säger Podolski till Fifa.com.

Även om tyskarna inte kommer att spara på krutet i närkamperna mot England menar Podolski att man stor respekt för dem och att det finns många giftiga anfallsspelare att se upp med, trots att de inte levererat hittills i VM.

- Vi respekterar dem såklart, men vi är inte rädda. Man måste naturligtvis se upp med Wayne Rooney på topp och de har Steven Gerrard och Frank Lampard på mittfältet, förklarar Podolski.

Supermatchen drar igång 16.00 och kan följas minut för minut på Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Kungsgatan 12-14
111 35 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24