Tisdag 7 Dec
Stockholm

Specialbehandling ska få ordning på Rooneys målskörd

Succén för Wayne Rooney har uteblivit och Fabio Capello har därför specialbehandlat sin anfallare under träningarna. Nu uppges Rooney vara redo att skjuta England till kvartsfinal.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Den Stora VM-resan

Följ Nyheter24:s sportchef Ehsan Fadakar på hans resa som tar honom från Johannesburg till Durban, Port Elizabeth, Kapstaden och tillbaka till VM-finalen den 11:e juli på Soccer City Stadium i Johannesburg.
Han kommer att främst följa Lars Lagerbäcks Nigeria och Sven-Göran Erikssons Elfenbenskusten - men också Maradonas Argentina och Nordens stolthet Danmark.

Varje dag kommer nya krönikor på hans blogg Den Stora VM-bloggen och på Nyheter24:s VM-sajt där du kan hitta allt om VM, spelarna och matcherna.

BLOEMFONTEIN. Förhoppningarna var gigantiska på Wayne Rooney inför VM, framför allt efter att ha öst in mål i Manchester United det senaste året. Engelsmannen har dock inte motsvarat alla förväntningarna utan har både spelat dåligt och gått mållös av samtliga matcher i mästerskapet.

Förbundskaptenen Fabio Capello är naturligtvis inte nöjd med vad hans farligaste anfallsvapen har presterat i turneringen hittills och har därför lagt extra mycket fokus på Rooney under träningarna inför Tysklandsmatchen, skriver Daily Mail.

Enligt tidningen har Capello även efter träningarna haft korta pratstunder med Rooney - allt för att ge honom självförtroende och hjälpa honom i målskyttet. Men även om den italienske stjärntränarens pep-talk lär hjälpa dras Rooney med skadebekymmer.

24-åringen har nämligen, enligt Daily Mail, problem med en fotledsskada och påstås bara kunna spela på 80 procent av sin kapacitet. Dessutom tyngs Rooney av den enorma pressen och det faktumet att han inte gjort mål i VM så här långt.

Om Capellos specialbehandling hjälper Rooney till den grad att han skjuter England vidare i VM mot Tyskland i dag återstår att se.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Kungsgatan 12-14
111 35 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24