Tisdag 30 Nov
Stockholm

Milito: "Skrattretande att jämföra Rooney med Messi"

Snart ska Wayne Rooney försöka skjuta England till kvartsfinal. Då passar Argentinas Diego Milito på att ge honom en syrlig passning.- Att jämföra Rooney med Messi är skrattretande, säger Milito.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

SYDAFRIKA. Under den gångna säsongen var jämförelserna många mellan Wayne Rooney och Leo Messi. Båda spelarna vräkte in mål i respektive klubblag och hyllades därefter. Men en som inte gillar jämföreleserna, eller snarare tycker att dem är skrattretande, är Messis lagkamrat i Argentina, Diego Milito.

- När vi hör att England eller vem som helst i världen försöker jämföra Wayne Rooney med Messi tycker vi att det är skrattretande, säger Milito till Daily Star och fortsätter:

- Jag kan förstå att Messi blir jämförd med Kaká eller Ronaldo, men med Rooney - nej, nej, nej.

Snart kan Messi och Rooney stå öga mot öga om både Argentina och England vinner sina åttondelsfinaler. Då möts länderna nämligen i kvartsfinal och Milito hävdar att det kommer behövas uppemot sex försvarare för att stoppa den argentinske bolltrollaren.

- Messi kommer att bli markerad av fem, sex spelare - men jag kan inte se att vi kommer att göra det mot Rooney, förklarar Milito.

England möter Tyskland i åttondelsfinalen och Argentina tar sig an Mexiko. Båda matcherna spelas i dag.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Kungsgatan 12-14
111 35 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24