Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Milito: "Skrattretande att jämföra Rooney med Messi"

- 27/06/2010, 14:44 -

Darko Bandic/AP/SCANPIX

Snart ska Wayne Rooney försöka skjuta England till kvartsfinal. Då passar Argentinas Diego Milito på att ge honom en syrlig passning.- Att jämföra Rooney med Messi är skrattretande, säger Milito.

SYDAFRIKA. Under den gångna säsongen var jämförelserna många mellan Wayne Rooney och Leo Messi. Båda spelarna vräkte in mål i respektive klubblag och hyllades därefter. Men en som inte gillar jämföreleserna, eller snarare tycker att dem är skrattretande, är Messis lagkamrat i Argentina, Diego Milito.

- När vi hör att England eller vem som helst i världen försöker jämföra Wayne Rooney med Messi tycker vi att det är skrattretande, säger Milito till Daily Star och fortsätter:

- Jag kan förstå att Messi blir jämförd med Kaká eller Ronaldo, men med Rooney - nej, nej, nej.

Snart kan Messi och Rooney stå öga mot öga om både Argentina och England vinner sina åttondelsfinaler. Då möts länderna nämligen i kvartsfinal och Milito hävdar att det kommer behövas uppemot sex försvarare för att stoppa den argentinske bolltrollaren.

- Messi kommer att bli markerad av fem, sex spelare - men jag kan inte se att vi kommer att göra det mot Rooney, förklarar Milito.

England möter Tyskland i åttondelsfinalen och Argentina tar sig an Mexiko. Båda matcherna spelas i dag.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24