Här nickade Carlos Tevez in 1-0 för Argentina.
Här nickade Carlos Tevez in 1-0 för Argentina. - Foto: Hassan Ammar/AP/SCANPIX
Tumult i halvtidspausen.
Tumult i halvtidspausen. - Foto: Hassan Ammar/AP/SCANPIX

Ny domarskandal när Argentina vann

I Argentinas vinstmatch mot Mexiko i åttondelsfinalen stod domarna för en ny domarskandal. Domartrion missade att Carlos Tevez var offside när han gjorde 1-0.– Det borde ha varit avvinkat, säger TV4:s expertkommentator Jens Fjellström.

JOHANNESBURG. I åttondelsfinalen mellan Tyskland och England stod domaren en stor skandal. I dagens andra åttondelsfinal kom ytterligare ett misstag fråm domarna.

Leo Messi spelade fram till en Carlos Tevez som nickade in ledningsmålet för Argentina. Domaren missade dock att Carlos Tevez var offside och till och med nedanför målvakten.

– Det borde ha varit avvinkat. Tevez befinner sig till och med nedanför nedersta försvarsspelaren, säger Jens Fjellström.

Efter målet påpekade mexikanarna att Tevez var offside för den assisterande domaren, som till slut blev omringad av argentinare.

– Argentinarna pekar på har han sett reprisen på storbildsskärmen och nu ändrat sig. Och det är mycket möjligt att det är på det sättet, säger Jens Fjellström.

Innan första halvlek var över hade Gonzalo Higuain utökat ledningen efter slarv av Mexikos försvarare.

Drömmål i andra halvlek

Argentina fortsatte på den inslagna vägen med mycket offensivt spel i den andra halvleken. I den 52:a matchminuten gjorde Carlos Tevez ett drömmål. Anfallaren fick bollen utanför straffområdet och sköt ett skott helt otagbart för Oscar Perez. Mexiko tröstmålade dock genom Javier Hernandez när det återstod dryga 20 minuter. Anfallaren vände bort Martin Demichelis och sköt upp bollen i nättaket.

I kvartsfinalen ställs Argentina mot Tyskland som tidigare i dag imponerade stort och vann mot England med 4-1.

/
/

Real slog ut regerande mästarna i straffrysare

igår 23:58

Kimmich nickade Bayern München till semifinal

igår 22:58
Bayer Leverkusen briljerar i Bundesliga och är redan klar tysk mästare. Men Bayern München kan vinna den tyngsta titeln av dem alla – Champions League. 1–0 hemma mot Arsenal och 3–2 totalt innebär semifinalspel.

Brynäs rivstart knäckte Djurgården

igår 21:30
Det tog sju minuter för Brynäs att avgöra den första finalmatchen mot Djurgården. 6–2 inför hemmapubliken var en perfekt start i kampen om en biljett tillbaka till SHL. En skön start, vi gör en bra match och förtjänar att vinna, säger Brynäs Linus Ölund till TV4 Play.

Svensk succé – ryttarstjärnorna i topp i finalen

igår 20:40
Henrik von Eckermann varnade för landslagskompisen Peder Fredricson i världscupfinalen. Fredricson ligger tvåa efter den första omgången i Riyad efter den snabba och felfria ritten på Catch Me Not – enbart slagen av von Eckermann. Jag är inte förvånad. Kul att slå honom och jättekul att vi båda är i topp, säger världsettan.

Nadal lämnade Barcelona till stående ovationer

igår 18:34
Comebacken på arenan som bär hans namn tog slut efter två matcher. Tennisstjärnan Rafael Nadal förlorade i raka set mot Alex de Minaur i den andra omgången av Barcelonas ATP-turnering. Det var en fantastisk upplevelse att få möta "Rafa" här på hans egen bana, säger de Minaur.

Kittel GP-tvåa – "Tarzan sviker mig aldrig"