Ett jättebråk uppstod i halvtidsvilan mellan lagen.
Ett jättebråk uppstod i halvtidsvilan mellan lagen. - Foto: Hassan Ammar/AP/SCANPIX

Jättebråk uppstod efter första halvlek

Efter första halvlek var över uppstod ett bråk mellan spelaren och ledare. Domaren tvingas lugna ned känslorna.


Den Stora VM-resan

Följ Nyheter24:s sportchef Ehsan Fadakar på hans resa som tar honom från Johannesburg till Durban, Port Elizabeth, Kapstaden och tillbaka till VM-finalen den 11:e juli på Soccer City Stadium i Johannesburg.
Han kommer att främst följa Lars Lagerbäcks Nigeria och Sven-Göran Erikssons Elfenbenskusten - men också Maradonas Argentina och Nordens stolthet Danmark.

Varje dag kommer nya krönikor på hans blogg Den Stora VM-bloggen och på Nyheter24:s VM-sajt där du kan hitta allt om VM, spelarna och matcherna.

JOHANNESBURG. När domaren Roberto Rosetti blåste av första halvlek ledde Argentina med 2-0 efter mål av Carlos Tevez och Gonzalo Higuain. Direkt efter slutsignalen blev det för mycket för spelarna som rök ihop.

Flera spelare från båda lagen var inblandade och mitt i kaoset infann sig Diego Maradona. När Rosetti väl gått dit lugnade känslorna ner sig. Det är ännu inte känt vad som gjorde att det kokade över.

Argentina vann till slut matchen med 3-1.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Landslagskompisarna: "Vi ska visa support"

Stjärnor i Argentina misstänks för våldtäkt

3 timmar sedan
Fyra spelare i Vélez Sarsfield i den argentinska förstaligan har gripits efter misstankar om att de våldtagit en kvinnlig sportjournalist på ett hotellrum i början av mars.

Svensk storseger mot Skottland

idag 01:46
Det börjar arta sig för de svenska curlingdamerna i VM i Kanada, efter en svag start.

Karlskoga inledde med skrällseger

igår 23:01
Karlskoga fixade en skräll när man vann den första kvartsfinalen mot Södertälje i bäst av sju, i det hockeyallsvenska slutspelet. Theodor Pistek satte avgörande 2–1 i den första förlängningsperioden genom att smälla in segermålet i numerärt överläge.

Luleå till SM-kvart efter förlängningsrysare

igår 22:08
Örebros säsong är över. Luleås fortsätter in i SM-kvartsfinalerna. Juhani Tyrväinen höftade in det avgörande 1–0-målet i förlängningen av den tredje och avgörande åttondelsfinalen. Nu väntar SHL-tvåan Växjö.

Messi skadad – står över landskamper

igår 21:50
Storstjärnan Lionel Messi kommer inte till spel i Argentinas kommande landskamper i USA, meddelar det argentinska fotbollsförbundet.