- Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/SCANPIX

Capello: "Jag vill fortsätta"

Fabio Capello och hans England har åkt ut ur VM. Trots det har italienaren inga planer på lämna sitt nuvarande uppdrag som förbundskapten.- Jag vill fortsätta, säger han på dagens presskonferens.


BLOEMFONTEIN. Den engelska besvikelsen är total efter uttåget ur VM. Förlusten mot Tyskland innebar att "the Three Lions" återigen misslyckades i ett stort mästerskap och nu är det många som kräver förbundskaptenens huvud.

Italienaren Fabio Capello har dock inga planer på att lämna sitt uppdrag. Men samtidigt är det inte helt och hållet upp till honom att bestämma om han får vara kvar.

- Jag har pratat med Sir David Richards (det engelska fotbollsförbundets ordförande) och han sa att han behövde två veckor för att bestämma sig, säger Capello på en presskonferens.

Den 63-årige demontränaren har kontrakt med det engelska landslaget ända till 2014. Ändå kan han alltså bli av med sin post - även om inget beslut har fattats än.

- Vi är alla väldigt besvikna… ingen vill fatta förhastade beslut. Ingenting har förändrats. Fabio har fortfarande kontrakt med oss, säger FA:s talesman Adrian Beavington.

/
FA
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!