Torsdag 2 Dec
Stockholm

Maradona: "Tyskland är starkare än Mexiko"

Argentina besegrade Mexiko tämligen komfortabelt under gårdagen och nu väntar Tyskland i kvartsfinalen. Diego Maradona är medveten om att den här matchen kommer bli betydligt svårare. "Tyskland blir snäppet värre än Mexiko", sade Maradona.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

JOHANNESBURG. Argentina har stormat fram i VM hittills och tagit fyra raka segrar. I åttondelsfinalen mot Mexiko i går fortsatte argentinarnas bländade offensiv och de vann till slut med övertygande 3-1 efter två mål från Carlos Tevez och ett från Gonzalo Higuaín.

Men nu vill det till att "Los Albicelestes" höjer sig en nivå då urstarka Tyskland, som slog England med hela 4-1, väntar i kvartsfinalen. Mötet är en repris på just kvartsfinalen från VM för fyra år sedan. Då vann tyskarna på straffläggning och Argentinas förbundskapten Diego Maradona är medveten om att matchen blir väldigt svår.

- Tyskland blir spännet värre än Mexiko. De är ett helt annat lag än Mexiko, de är starkare, sade Maradona på gårdagens presskonferens.

"Jag vill spela själv"

Nu väntar ett par nervösa dagar innan Tysklandsmatchen går av stapeln på lördag. Maradona är kanske mest nervös av alla och menar att han är så pass laddad att han själv är sugen på att spela.

- Det känns som om jag skulle vilja ta på mig tröjan och spela själv, sade Maradona.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Kungsgatan 12-14
111 35 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24