Cristiano Ronaldo var klart besviken efter matchen mot Spanien.
1 av 3
Cristiano Ronaldo var klart besviken efter matchen mot Spanien. - Foto: Armando Franca/AP/SCANPIX
Här svär och spottar Ronaldo mot kameramannen.
2 av 3
Här svär och spottar Ronaldo mot kameramannen. - Foto: Roberto Candia/AP/SCANPIX
Ronaldos Portugal åkte ut mot Spanien.
3 av 3
Ronaldos Portugal åkte ut mot Spanien. - Foto: Roberto Candia/AP/SCANPIX

Ronaldo förnekar schism med Queiroz

En syrlig kommentar senare från Portugals superstjärna Cristiano Ronaldo till förbundskaptenen Carlos Queiroz och spekulationerna var igång. Nu kommenterar lagkaptenen sitt arga svar och menar att det inte finns några problem med Queiroz.- Jag ber er att inte leta efter problem där det inte finns några, säger Real Madrid-spelaren.


KAPSTADEN. Cristiano Ronaldo var helt förkrossad efter Portugals 1-0-förlust mot Spanien i går. Direkt efter matchen kunde hela världen se hur Real Madrid-stjärnan både svor och spottade mot en kameraman som hade sprungit fram till honom direkt efter nederlaget.

Ronaldo gick sedan förbi alla journalister som frågade honom vad som hade gått fel. Men han fick ut ett svar:

- Fråga Carlos Queiroz, sade han. Ett svar som tydde på en klar splittring mellan spelaren och förbundskaptenen.

"Jag har rätt att vara ledsen"

Men några problem verkar det dock ändå inte finnas. Ronaldo säger bestämt att media har missförstått vad han menade med sitt svar och att han helt enkelt inte orkade att besvara på frågor då.

- När jag sa att ni skulle fråga tränaren så var det enbart för att Carlos Queiroz skulle vara på presskonferensen. Där skulle ni journalister få höra på förklaringar. Jag var helt enkelt inte manad att förklara vad som hade skett, säger den 25-årige anfallaren genom sin agent Jorge Mendes, enligt Marca.

Han fortsätter:

- Aldrig trodde jag att det enkla och oskyldiga uttalandet kunde skapa så mycket problem. Det är just därför jag ber er att inte leta efter problem där det inte finns några.

Förväntningarna på den store stjärnan var skyhöga inför VM. Men med ett facit på ett mål på fyra matcher och med ett spel som inte har varit särskilt tillfredställande är det simpelt att konstatera att Ronaldos VM inte var den bästa.

- Jag lider just nu och jag har rätt att vara ledsen ensam.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!