- Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP/SCANPIX

Spaniens bakslag: Fabregas kan missa semifinalen

Arsenalstjärnan Cesc Fabregas skadade sig på måndagens träning och riskerar att missa drömmötet med Tyskland i VM-semifinalen på onsdag.


DURBAN. I morgon kväll smäller det på Durban Stadium då supermatchen mellan Spanien och Tyskland i VM-semifinalen går av stapeln. Men Europamästarna från 2008 kan komma att få klara sig utan mittfältsstjärnan Cesc Fabregas.

24-åringen har visserligen fått snålt med speltid hittills i VM, men efter kvartsfinalen mot Paraguay har det spekulerats i att Fernando Torres, som haft ett tungt mästerskap, kommer att placeras på bänken till förmån för just Fabregas.

Skadade höger ben
Men nu kan alltså förbundskaptenen Vicente del Bosque få tänka om. Enligt nyhetsbyrån AP skadade Fabregas höger ben under måndagens träning och när det stjärnspäckade spanska laget i dag tränade fanns den passningsskicklige mittfältaren inte med på planen.

Matchen är den första lagen emellan sedan nämnde Torres avgjorde EM-finalen för två år sedan och tyskarna lär definitivt vara ute efter revansch. Huruvida Fabregas finns med för att försöka stoppa Tysklands framfart återstår att se.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!