- Foto: Bernat Armangue/AP/SCANPIX

Gerrard fortsätter i landslaget - trots VM-fiaskot

Steven Gerrard, 30, väljer att fortsätta i det engelska landslaget trots debaclet i VM. "Det finns inte en chans att jag skulle vilja ha besvikelsen från Tysklandsmatchen som min sista för England", säger Gerrard.


LIVERPOOL. Mittfältsstjärnan Steven Gerrard har fått förtroende i det engelska landslaget i över tio års tid trots att förbundskaptenerna har varit många. Bland annat gav Sven-Göran Eriksson den hårt arbetande Liverpoolspelaren chansen från start under sin sejour fram till 2006.

Men i årets VM i Sydafrika blev det ett enormt fiasko för Gerrard och hans lagkamrater. Engelsmännen knep en plats i åttondelen även fast deras spel i gruppspelet lämnade mycket att önska. Väl i åttondelsfinalen blev England överkörda av Tyskland med hela 4-1 och fiaskot var ett faktum.

"Kommer fortsätta vara tillgänglig"
Mittbacken Jamie Carragher valde att tacka för sig direkt efter mästerskapet och slutade därmed i landslaget. Men för Gerrard finns ett sådant beslut inte på kartan. Även om stjärnan har passerat 30-strecket vill han fortsätta i landslaget och satsa mot EM 2012.

- Det finns inte en chans att jag skulle vilja ha besvikelsen från Tysklandsmatchen som min sista för England, säger Gerrard enligt Liverpools hemsida och fortsätter:

- Jag väntar mig att det blir många förändringar i truppen och det är upp till förbundskaptenen om jag blir vald, men jag kommer fortsätta att vara tillgänglig för mitt land.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!