Torsdag 27 Jan
Stockholm

Hollands VM-kung avbröt träning

VM:s skyttekung Wesley Sneijder tvingades avbryta dagens träning på grund av känningar i låret. Skadan kan komma att bli ett problem inför söndagens final mot Spanien.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

JOHANNESBURG. Wesley Sneijder har en riktig kanonsäsong bakom sig med tre tunga titlar i klubblaget Inter. På söndag kan den makalösa succén krönas med den åtråvärda VM-pokalen. Men nu störs uppladdningen inför finalen mot Spanien rejält.

Den 26-årige mittfältaren, som i nuläget delar titeln som VM:s skyttekung med David Villa på fem mål, avbröt dagens träning. Enligt holländska tidningen De Telegraaf rör det sig om känningar i låret.

Huruvida Sneijder kommer att störas av skadan i matchen mot Spanien återstår att se, men klart står åtminstone att Holland lär behöva sin mittfältskung i hundraprocentig form. Det holländska folket kan dock andas ut då presschefen Kees Jansma deklarerade för tidningen att skadan inte är allvarlig.

Även andra spelare än Sneijder fick se träningen från sidan. Offensiva trion Arjen Robben, Dirk Kuyt och Rafael van der Vaart vilade för att vara i toppform lagom till finalen. Målvakten Martin Stekelenburg deltog däremot i träningen trots att han har dragits med höftproblem under mästerskapet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Kungsgatan 12-14
111 35 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24