Stockholm

Uruguays skräck: Forlán kan missa bronsmatchen

. Foto: Bernat Armangue/AP/SCANPIX

Diego Forlán, som varit en av VM:s bästa spelare, kan komma att missa bronsmatchen mot Tyskland på lördag på grund av en skada i höger ben.


Läs mer

PORT ELIZABETH. Diego Forlán, till vardags i Atlético Madrid, har stått för ett strålande VM och noterats för fyra fullträffar hittills. Hans mål och ledaregenskaper ledde Uruguay fram till semifinal där dock Holland blev för svåra.

Anfallaren skadade sig också i slutskedet av matchen och tvingades utgå. Nu ser det ut som om smällen han fick i matchen var allvarligare än man först trodde. Enligt franska tidningen L'Equipe har Forlán inte ens kunnat träna sedan semifinalförlusten och riskerar nu att tvingas stå över bronsmatchen mot Tyskland.

Det som stör 31-åringen uppges vara det krånglande högerbenet, som han kände stor smärta i efter matchen mot Holland. Skulle Forlán inte kunna deltaga mot Tyskland i morgon väntas han ersättas av Alvaro Pereira.

Bronsmatchen, som spelas i Port Elizabeth, startar 20.30 i morgon och ni kan följa matchen minut för minut här på Nyheter24.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.