Puyols hår kommer inte vara kvar – om Spanien vinner guld.
Puyols hår kommer inte vara kvar – om Spanien vinner guld. - Foto: Matt Dunham/AP/SCANPIX

Puyols hår ryker – om Spanien tar guld

De spanska storstjärnorna slår på stort om det blir VM-guld i morgon. Joan Capdevila lovar bland annat att raka av håret på Carles Puyol.


SYDAFRIKA. Efter att Spanien åkte på en överraskande förlust mot Schweiz i öppningsmatchen har de gått som tåget. Senast besegrade de Tyskland i semifinalen och i morgon spelar de sin första VM-final någonsin. Om det kommer bli guld för spanjorerna kommer det att firas rejält.

Redan nu har den spanska spelarna flera galna guldlöften. Och de slår på stort. Tidningen El Mundo Deportivo har samlat ihop löftena.

Spelgeniet Xavi kommer att färga håret, i landets färger, rött och gult. Medan lagkamraten i Barcelona, Sergio Busquets, väljer att raka av sig vartenda hårstrå. Det galnaste löftet stod Joan Capdevila för. Villarrealbacken lovar att kyssa kungen på munnen samt att raka av håret på Carles Puyol. Vänsterbacken är inte klar än. Han ska också tatuera in VM-bucklan på kroppen. Andres Iniesta ska på pilgrimsfärd till Santiago de Compostela.

Juan Manuel Mata, till vardags i Valencia, lovar att åka tillbaka till hemlandet på Vespa. Real-backen Alvaro Arbeloa lovar att inte dricka en droppe Coca-Cola till på ett helt år om det blir guld.

Allt detta blir verklighet om Spanien vinner VM-guld. Och det här ser vi fram emot, eller hur?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!